Tuesday, March 10, 2015

84. H "ΙΣΤΟΡΙΑ" ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ 2000 μ.Χ.-4000 μ.Χ. (Paul Amadeus Dienach, στο βιβλίο «Η κοιλάδα των ρόδων»

H "ΙΣΤΟΡΙΑ" ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ 2000 μ.Χ.-4000 μ.Χ. (Paul Amadeus Dienach, στο βιβλίο «Η κοιλάδα των ρόδων»)
Η δική μου επανεγγραφή και βερσιόν με πρόσθετες λεπτομέρειες εικαζόμενες από έμενα της «ιστορίας» της εποχής του υδροχόου κατά τον Paul Amadeus Dienach, στο βιβλίο «Η κοιλάδα των ρόδων» με στρογγυλοποιημένες στο 100 τις ημερομηνίες είναι ως εξής.
Και πρεπει να μην ξεχναμε πως

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΕ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, Η ΜΕ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ!


Η «ιστορία» της εποχής του υδροχόου έχει την εξής κανονικότητα σε σχέση με την ισορροπία του «σκοταδιού» και του «φωτός».

Το πρώτο 25% και το τελευταίο 25% της εποχής του υδροχόου 2000-4000 M.X. κυριαρχείται από το «φως», ενώ το μεσαίο 50% από το «σκοτάδι».


2000-2300 Μ.Χ.
Σταδιακή επίλυση των προβλημάτων του υπερπληθυσμού, οικολογικών καταστροφών, οι εκπομπών CO2, της κλιματικής αλλαγής, της διατροφής, και της τυραννίας βάναυσης ή εκλεπτυσμένης, όπως και τοπικών πολέμων. Με ένα νέο βραβείο Νόμπελ στη φυσική, η φυσική επιστήμη ανακαλύπτει τις εξισώσεις του ενοποιημένου αιθερικού πεδίου (ενοποίηση του ηλεκτρομαγνητισμού, στατικής βαρύτητας, και αιθεροδυναμικης ή αντιβαρύτητας). Θα γίνει επίσης πιο σαφές ότι το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας του βαρυτικού πεδίου προέρχεται από την υπέρυθρη ηλιακή ακτινοβολία. Με αυτόν τον τρόπο το παλιό μοντέλο της ενέργειας με τις εκπομπές CO2 αντικαθίσταται με ένα νέο μοντέλο από καθαρή και φθηνή πανταχού παρούσα ανανεώσιμη πηγή ενέργειας (έμμεσα η άμεσα ηλιακή) . Δεν είναι μόνο η επιστήμη που μπορεί να φωτογραφίσει το τώρα τον αιθέρα, αλλά και ένας μεγάλος αριθμός των ανθρώπων που έχουν επαρκή υψηλή συχνότητα στα φυσικά σώματα τους, που μπορεί να "γυρίσει κατά βούληση από την συνηθισμένη στην αιθερική όραση» με γυμνά φυσικά τους μάτια. Τα οικονομικά συστήματα σταδιακά να επανα-κανονικοποιούνται σε πιο ανθρώπινα, σοφά και πραγματικά με καλύτερες τις προθέσεις για την κοινωνία. Οι άνθρωποι σταδιακά απελευθερώνονται από τον αγώνα και σκλαβιά της βιαστικής οικονομικής επιβίωσης, η οποία δεν αφήνει χρόνο και ενέργεια για την εσωτερική και πνευματική αυτο-ανάπτυξη. Η πρόκληση εδώ για το γήινο πολιτισμό, είναι επιλύσει τα παραπάνω προβλήματα όσο πιο γρήγορα και όσο το δυνατόν ομαλότερα, αποφεύγοντας ενα μεγάλης κλίμακας πόλεμο και καταστροφή κατά τη διάρκεια του 2000-2400 μ.Χ.
Οι "τυραννόσαυροι" που έχουν εξαφανιστεί εδώ είναι 
1) Το τραπεζικό σύστημα με το κλασματικό κανόνα αποθεμάτων και τα νομισματικά συστήματα, όπως το γνωρίζουμε
2) Η ανεξέλεγκτη παιδική θνησιμότητα
3) Το παλιό μοντέλο της ενέργειας με τις εκπομπές CO2
4) Η ανεύθυνη καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος.

2300-2400 μ.Χ. Οριστική εγκαθίδρυση ενοσ παγκόσμιου πλανητικου κοινοβουλιου που εκλέγεται με άμεση ψηφοφορία από όλα τα έθνη και τα μέλη της δεν είναι πολιτικοί η επιχειρηματίες, αλλά επιστήμονες, μηχανικοί και τεχνοκράτες και φιλάνθρωποι ανθρωπιστικές. Τα χρήματα, το τραπεζικό σύστημα, τις επιχειρήσεις, τα χρηματιστήρια και το νομισματικό σύστημα, όπως το γνωρίζουμε δεν υπάρχουν πια. Παρ όλα αυτά, ένα είδος ψήφων-χρημάτων σε ηλεκτρονική μορφή χρησιμοποιείται και ο ιδιωτικός τομέας και οι εθνικές κυβερνήσεις διατηρούνται ως αντίβαρο της εξουσίας της παγκόσμιας κυβέρνησης, ώστε να μην εμφανίζονται φαινόμενα ολοκληρωτισμού, όπως στην περίπτωση της παλιάς Σοβιετικής Ένωσης. Η ιδιωτική ιδιοκτησία με έναν περιορισμένο τρόπο, εξακολουθεί να υφίσταται, οι πλανητικοί πόροι αναδιανέμονται, και ένα ελάχιστο βασικό βιοτικό επίπεδο είναι εγκατεστημένο δωρεάν για όλους τους ανθρώπους. Η επικοινωνία και συνεργασία με άλλους γαλαξιακούς ή εξω-γαλαξιακούς πολιτισμούς είναι δημόσια γνωστή, ανοιχτή στο κοινό και οι συμμαχίες υπόκεινται σε δημοκρατική ψηφοφορία. Οι άνθρωποι γνωρίζουν ήδη για τους 4 χημικούς τύπους των διαφορετικών βιο-σφαιρών των ζωντανών πλανητών στους γαλαξίες (υδρογόνου, αμμωνίας, μεθανίου, οξυγόνου).
Οι "τυραννόσαυροι" που έχουν εξαφανιστεί εδώ είναι 
1) Η κυριαρχία των επιχειρηματιών και πολιτικών, ως ο μόνος και καλλίτερος τρόπος κοινωνικής λειτουργιάς για την παγκόσμια πλανητική ευημερία.
2) Η υποκριτική πλανητική απομόνωση από τους υπόλοιπους γαλαξιακούς πολιτισμούς
3) Ότι κάθε είδους σύγκρουση ή μεγάλη αλλαγή στον πολιτισμό θα πρέπει να γίνεται πάντα μόνο μέσα από έναν πόλεμο.

2400-2600 μ.Χ. Η μεγάλη πρόκληση εδώ για το γήινο πολιτισμό ανάμεσα στο 2400 - 2600 μ.Χ. είναι να αποφευχθεί ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό σύστημα παρόμοιο ή μαλακότερο από την περίπτωση της παλιάς Σοβιετικής Ένωσης, ή ακόμα χειρότερα, π.χ. μια παγκόσμια τυραννία μέσω κρυπτο-πειρατείας η κρυπτο-πραξικοπήματος πίσω από την Παγκόσμια Κυβέρνηση από τις δυνάμεις του κακού. Στο τέλος του 2600 μ.Χ. ο ιδιωτικός τομέας και οι εθνικές κυβερνήσεις είναι σχεδόν χωρίς σημασία πια, οι άνθρωποι έχουν αποκτήσει μια πλανητική συνείδηση και οι λειτουργίες της εκλεγμένης Παγκόσμιας Κυβέρνησης με άμεση ψηφοφορία, αυξάνονται, χωρίς στη συνολική δομή της αυτή η εξουσίας να είναι ένα ολοκληρωτικό σύστημα . Η μεταφορές μέσα και γύρω από τον πλανήτη, γίνονται κυρίως μέσω της αιθερικής πεδιακής-πρόωσης , και με ιπτάμενους δίσκους.
Οι "τυραννόσαυροι" που έχουν εξαφανιστεί εδώ είναι 
1) Η κυριαρχία του ιδιωτικού τομέα στην κοινωνική ζωή
2) Η κυριαρχία ενός μόνο εθνικού κράτους η φυλης ως ηγέτης για την πλανητική ευημερία

2600-3400 μ.Χ. Αν και οι οικονομικές ανισότητες είναι σχεδόν ανύπαρκτες, εξακολουθούν να υπάρχουν ανισότητες στο επίπεδο της χρησιμοποιούμενης τεχνολογίας. Ένας μεγάλος αριθμός των ατόμων έχουν γίνει τηλεπαθητικά με έναν φυσικό τρόπο. Η επιστήμη έχει μια άνευ προηγουμένου εξέλιξη. Νέες αλήθειες έχουν ανακαλυφθεί για το εσωτερικό της γης, και η ιστορία του πλανήτη είναι καλλίτερα γνωστή και πηγαίνει πίσω εκατομμύρια και δισεκατομμύρια χρόνια. Η επιστήμη έχει ανακαλύψει τον αεριώδη εσωτερικό ήλιο του πλανήτη και τα μεγάλα εσωτερικά κοιλώματα με φυτά και ζώα μεγαλυτέρου μεγέθους από τα αντίστοιχα της επιφάνειας. Οι πρώτες πόλεις στο εσωτερικό της γης δημιουργούνται. Η αφαλάτωση του νερού των ωκεανών είναι πρακτική σε μεγάλη
κλίμακα. Η ιατρική χρησιμοποιεί όλο και λιγότερο φάρμακα και όλο περισσότερο ήχο, χρώμα, φως και στοχασμό. Αλλά οι άνθρωποι είναι ακόμα πνευματικά αδύναμοι και αργοί, και συνεχίζουν να μετρούν την επιτυχία της ζωής τους με τη χρησιμοποίηση των υλικών αγαθών και της τεχνολογίας.

Οι "τυραννόσαυροι" που έχουν εξαφανιστεί εδώ είναι 
1) Το «τέρας» της μάχης για «επιβίωση» στην ζωή του ατόμου
2) Η «οικονομική επιφάνεια» ως ο κύριος παράγοντας και σκοπός στη ζωή του ατόμου

3400-4,000 μ.Χ. Τα άτομα αποκτάν και να αναπτύξουν μια άνευ προηγουμένου ισχυρή πνευματική ικανότητα που θα μπορούσε να ονομάζεται Υπερ-ενόραση ή Υπερ-διαίσθηση, που τους επιτρέπει την επαφή με το "Mείζον πνευματικό φως", "την άμεση γνώση» και τους δίνει μια εκπληκτική ικανότητα για ισχυρή με πρόθεση ενάργεια και δημιουργικότητα. Μια νέα Χρυσή Εποχή του Πολιτισμού έρχεται. Μερικά από τα μέλη της Παγκόσμιας Κυβέρνησης δεν είναι πια επιστήμονες ή μηχανικοί αλλά «Οικουμενική Δημιουργοί ». Με άλλα λόγια, η σύνθεση στο ίδιο πρόσωπο των ταλέντων και ιδιοτήτων ενός φιλόσοφου, επιστήμονα, καλλιτέχνης, Mύστη κλπ. Κατά τη διάρκεια αυτών των αιώνων, για πρώτη φορά δημιουργούνται παγκόσμιες γλώσσες με αλφάβητα που είναι 3-διάστατα εσωτερικής-όρασης-εικόνες-σχήματα που προβάλλονται από τον ένα νου, τηλεπαθητικά στον άλλο νου, χωρίς εξωτερικούς ήχους, τη γραφή, ή το διαδίκτυο. 
Η γενετική έχει πλέον ανακύψει το απενεργοποιημένο DNA στο ανθρώπινο κύτταρο, το έχει ενεργοποιήσει και τώρα το ανθρώπινο DNA έχει αρκετές περισσότερες «πλεξούδες» από μόνο 2, όπως ακριβώς αρχικά ήταν. Όλα στην κοινωνία, όχι μόνο τα βασικά, είναι δωρεάν, ρούχα, τρόφιμα, το σπίτι, η μεταφορά, η ψυχαγωγία, η επιστημονική έρευνα, η δημιουργικότητα, η τέχνης κλπ. Δεν υπάρχει ιδιωτική ιδιοκτησία, οι άνθρωποι είναι ουσιαστικά φυτοφάγοι στις διατροφικές τους συνήθειες, δεν υπάρχει σκλαβιά των ζώων ή ζωολογικοί κήποι κλπ. Η επιστήμη έχει τώρα μια μικρή αντίληψη από νέες αρχές μεταφοράς, όπως της τηλεμεταφορας με «πεδιακές πύλες», που υπερβαίνουν την τεχνολογία των ιπτάμενων δίσκων. Αυτό μάλιστα δεδομένου ότι ο πολιτισμός ενημερώνονται σχετικά με αυτή τη μέθοδο μεταφοράς από πιο προηγμένους γαλαξιακούς φιλικούς πολιτισμούς. Αλλά αν και η γήινη επιστήμη αρχίζει να έχει έννοιες γι 'αυτό, είναι πολύ πίσω, έτσι ώστε να είναι μια κατακτημένη γνώση για όλους. Οι μελλοντικοί αυτοί άνθρωποι φαίνεται αφελείς σε σχέση με εμάς τώρα, πολύ πιο ευαίσθητοι, μη επιτηδευμένοι και χωρίς υστεροβουλίες και πονηριά στις σχέσεις τους. Ενώ ταυτόχρονα έχουν αυξημένη πνευματική επίγνωση. Δεν είναι δυνατόν να πεις ψέματα σε αυτούς τους ανθρώπους χωρίς να το «νοιώσουν». Δεν υπάρχουν υλικές ανισότητες στον πολιτισμό. Οι ανισότητες είναι μόνο στην φήμη τους, την τιμή, καθώς και την δημόσια αποδοχή και επιδοκιμασία . Οι άνθρωποι δεν εργάζονται περισσότερο (σε σύγχρονη ισοδυναμία για 100 χρόνια ζωής) από 2 χρόνια, σε ολόκληρη τη ζωή τους, και δεν μετράνε την επιτυχία της ζωής τους με τα υλικά αγαθά, αλλά με την εσωτερική και εξωτερική πνευματική αυτο-ανάπτυξη. Περιττό να πούμε ότι η διάρκεια της ανθρώπινης ζωής είναι σημαντικά μεγαλύτερη, περισσότερο από όσο θα μπορούσε να ονειρευτεί κάποιος, σε σύγκριση με τη διάρκεια της ζωής του ανθρώπου κατά τη διάρκεια π.χ. ο αιώνα . 2000-2100 Μ.Χ. .

Οι "τυραννόσαυροι" που έχουν εξαφανιστεί εδώ είναι
1) Η ανθρώπινη διανοητική και πνευματική ανεπάρκεια στη ζωή των ατόμων
2) Η προσκόλληση στα ιδιωτικά συμφέροντα, έναντι των συλλογικών συμφερόντων
3) Το "τέρας" της σκλαβιάς των ζώων και καταπίεσης τους από τους ανθρώπους.

Φυσικά τα παραπάνω είναι ένα απλά ένα παράδειγμα παγκόσμιας χρονική εξέλιξη στο μέσο όρο των ανθρώπων στην γη . Η προσωπική ατομική εξέλιξη ειδικών ατόμων ή εξέλιξη μικρών ομάδων μπορεί να είναι πολύ διαφορετική. Η ανθρώπινη ιστορία είναι γεμάτη από παραδείγματα διάσημων πνευματικών προσωπικοτήτων, όπως ο Πυθαγόρας, ο Πλάτων, ο Νεύτωνας κλπ που παρόλο που ζούσαν στο παρόν στο σύγχρονο πολιτισμό τους, τα πνεύματά τους ήταν βαθειά στην εξέλιξη του μέλλοντος.
Και πρεπει να μην ξεχναμε πως
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΕ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, Η ΜΕ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ!


Αξιόπιστες πλητροφορίες αποκαλυπτουν πως πολιτισμοι θηλαστικων ανθρωποειδων ανα τους γαλαξιες που ειναι πανω απο 3-4 χιλιαδες χρονια πιο μπροστα απο εμας και βρισκονται στην ορατη συχνοτητα φυσικης πραγματικοτητας οπως και εμεις εχουν συνηθως τα εξης χαρακτηριτικα

1) Ζουν σε ενα απο τους 4 τυπους φυσικων βιοσφαιρων α) Υδρογονου (η πιο διαδεδομενη και βιολογικα απλουστερες) β) Αμμωνιας γ) Μεθανιου δ) Οξυγονου (οι πιο σπανιες και βιολογικα πολυπλοκες)

2) Δεν χρησιμοποιουν τα ζωα η την σαρκα τους για φαγητο (Φρουτοφαγοι κυριως αλλα φτιαχνουν και τεχνητες πλακες απο ουσιες θρεπτικες που τις τρωνε) 

3) Η ιατρικη τους δεν βασιζεται στα φαρμακα αλλα σε συχνοτητες ηχου (υπερηχου) και φωτος (χρωματα) με τις οποιες διαχειριζονται την ενεργεια στο σωμα.

4) Ζουν πολυ περισσοτερο απο εμας αν και ξεκινησαν να ζουν λιγο οπως εμεις. (Π.χ. μπορει να ζουν 2,000 χρονια)

5) Δεν χρησιμοποιουν τον ηχο της φωνης τους για επικοινωνια αλλα αναταλλαγη τηλεπαθητικα 3-διαστατων νοητικων πνευματικων εικονων που ειναι οι λεξεις τους (ενα πνευματικο ιντερνετ)

6) Εχουν ελαχιστες ανισοτητες η εξουσιες στην κοινωνιας τους (μια πολυ περισσοτερη ισοτητα απο την αμεση δημοκρατια)

7) Δεν χρησιμοποουν χρηματα εντος του ιδιου πολιτισμου αν και μπορει να υπαρχει εμποριο με μορφη χρηματων σε διαφορετικους πολιτισμους

8) Εχουν παραπολυ πιο αναπτυγμενη τεχνολογια, που περιλαμβανει την χρηση της ηλιακης ενεργειας που ειναι αποθηκευμενη στο πεδιο βαρυτητας (free energy). Δεν χρησιμοποιουν πυρηνικη ενεργεια. Η τεχνολογια  αυτη τους επιτρεπει οχι μονο μεταφορες με τεχνολογια ιπταμενων δισκων αλλα και με τις πυλες συχνοτητων που ειναι σχεδον στιγμιαια μεταφορα.

9) Ο ιδιος  πολιτισμος  τους ειναι συνηθως σε 2,3, η και 4 διαδοχικες συχνοτητες πραγματικοτητας περα απο την ορατη και σε περισσοτερους απο ενα αντιστοιχους πλανητες. 

10) Εχουν πολυ αναπτυγμενη την αξια της αγαπης και της πνευματικοτητας. Δεν εχουν θρησκειες, αλλα υπαρξεις απο ανωτερες συχνοτητες πραγματικοτητας που θα αντιληφθουν και που αυτες οι υπαρξεις μπορει να ειναι πιο εξελιγμενες στις συχνοτητες πραγματικοτητας  απο αυτους, τις σεβονται.