Tuesday, March 10, 2015

80.ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ , ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ , ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ

ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ , ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ , ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ
1 ) Τα ανθρώπινα όντα σαν ψυχές , είναι μεγαλειώδεις και ένδοξες αθάνατες υπάρξεις και κέντρα μη θνητης αντίληψης . Οι ψυχές ενσαρκώνονται και μετενσαρκώνονται σε θνητά ανθρώπινα φυσικά σώματα , διάφορων συχνοτήτων φυσικής πραγματικότητας όχι μόνο ης ορατής . Περα δε απο την μετενσαρκωση υπαρχει η δυνατοτητα, μεσω μυησης , η μεταπηδησης ,εν ζωη, της συχνοτητας του σωματος σε υψηλοτερη, οποτε και η υπαρξη αλλαζει επιπεδο συχνοτητας φυσικης πραγματικοτητας, εφοσον εκει στην νεα συχνοτητα , υπαρχει ηδη ενας αλλος ζωντανος ανθρωπινος πολιτισμος . Οι περισσότεροι γήινοι άνθρωποι έχουν ενσαρκωθεί , κατά το παρελθόν , στην ιδια συχνοτητας ορατη υλικη πραγματικοτητα, σε άλλους πολιτισμούς , άλλων ηλιακών συστημάτων , κάποιοι περισσότερες φορές κατ 'επανάληψη και σε αυτόν τον πλανήτη γη , και μερικοί σε υψηλότερης συχνότητας υλικές φυσικές πραγματικότητες άλλων ηλιακών συστημάτων . Υπαρχει λογος για αυτη την "επιστροφη" και ισως σχετιζεται , με την υποβοηθηση προς την σωστη εξελιξη, καθοτι ο γιηνος πολιτισμος, λογω ειδικης προιστοριας, εχει μια ασυνηθιστη συγκρουση και συνυπραξη , αναμεσα σε αυτο που θα μπορουσε να πει καποιος "πνευμα και DNA των αρπακτικων" και "πνευμα και DNA των μη-αρπακτικων" ενω οι περισσοτεροι αλλοι πολιτισμοι αλλων ηλιακων συστηματων ειναι απο την μια μονο η απο την αλλη μονο οχθη. Πιστευω πως κατα κυριο λογο, ο ανθρωπος ειναι απο την οχθη "πνευμα και DNA των μη-αρπακτικων". Όσο πιο αναπτυγμένος είναι ένας πολιτισμός , τόσο πιο ευτυχισμένα και υγιή είναι μέλη του , και τόσο πιο υψηλή είναι η συχνότητα των φυσικών σωμάτων τους . Όσο υψηλότερη είναι η συχνότητα στο σώμα των ανθρωπων , τόσο περισσότερο η αγάπη και η χαρά , γίνεται αισθητή , εκφράζεται , εξασκείται και βιώνεται, και τόσο περισσότερο η ανθρώπινη ύπαρξη αναλαμβάνει την ευθύνη της μοίρας της και του τρόπου της ύπαρξής της. Αλλά και τόσο περισσότερη ειναι η ελευθερία και οι υψηλότερες δημιουργικές δυνάμεις . Επιπλέον, όσο υψηλότερη η φυσική συχνότητα τους , τόσο είναι και μεγαλύτερη η διάρκεια ζωής των ανθρώπων.

2 ) Είναι αλήθεια ότι η ίδια η ύπαρξη του κάθε ανθρώπινο όντος , υπάρχει η δυνατότητα των θαυμάτων . Δεν είναι μόνο ο "Θεός" η επίκληση του "Θεού" , που θα μπορούσε να κάνει θαύματα . Αλλά αυτή η ικανότητα των θαυμάτων , ως δημιουργική δύναμη , από τα ανθρώπινα όντα , σε αυτόν τον πλανήτη και τους πολιτισμούς του, εμποδίζεται από ένα συλλογικό σύστημα πεποιθήσεων και την τρεχουσα κατασταση του DNA, πραγμα που ειναι , σχετικό με την ιστορία του συγκεκριμένου πλανήτη και του σύγχρονου πολιτισμού .
3) Δεδομένου ότι ο τρέχουν γήινος πολιτισμός , είναι ένας αναδυόμενος ακόμα, και όχι πολύ υψηλού βαθμού εξέλιξης , ενώ οι ενσαρκωμένες ανθρώπινες υπάρξεις σε αυτόν μπορεί να είναι , κατά πολύ πιο έμπειρες και προηγμένες , είναι οι αξίες και αρχές αυτού του πολιτισμού που πρέπει να εξελιχτούν και να ταιριάζουν με τις βαθύτερες αξίες και τις αρχές της αθάνατης ανθρώπινης ύπαρξης , και όχι το ανάποδο . Αλλά όταν ο πολιτισμός θα είναι επαρκώς προηγμένος , τότε η εξυπηρέτηση των άλλων (κοινωφελής ανιδιοτέλεια) τιμάται περισσότερο από την εξυπηρέτηση του εαυτού (ιδιοτέλεια), ενώ οι ανάγκες των πολλών βαρύνουν περισσότερο από τις αναγκες των λίγων. Και η ευθύνη του κοινού καλού είναι ενεργή σε κάθε έναν ανθρωπο, ενώ το κοινό καλό δεν χειραγωγείται από μια μειοψηφία σφετεριστών του ,είτε ως δημόσιες κυβερνήσεις , πολιτικά κόμματα είτε ως ιδιωτική ολιγαρχία χρημάτων , κ.λπ., (όπως π.χ. στην πρώην Σοβιετική Ένωση ή τις τρέχουσες δυτικές κοινωνίες)