Tuesday, March 10, 2015

77. ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΣΑΡΚΟΒΟΡΑ ΖΩΑ

ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ , ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΜΗ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗ-ΑΡΠΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΦΥΤΟΦΑΓΙΑΣ.
Στη κλασσικη βουδιστικη σκεψη η πηγη των αιτιων της βιας τιθεται στον ανθρωπινο νου. Και βεβαια ως πνευματικα οντα που ειναι οι ανθρωποι, εκει πρεπει να αναζητουν τις αιτιες των πραξεων τους. Οπως ισως ξερετε ομαδικα meditation ταυτοχρονα μερικων χιλιαδων ανθρωπων σε μια πολη εκατομυριων , μπορει να μειωση την εγληματικοτητα κατα 20%-25%. Ομως αν δουμε την μεγαλυτερη εικονα, η βια, ειναι μεσα στον ιδιο τον σχεδιασμο της εμβιας ζωης, που δεν δημιουργηθηκε απο τον ανθρωπινο νου. Μια ματια στις ζουγκλες, του Αμαζονιου, της Αφρικης κλπ το αποδεικνυει. Καθενα απο τα ζωντανα εκει απο το ιδιο το σχεδιασμο της ζωης μεσα του, απλα για να επιβιωση πρεπει να σκοτωση. Και αν ειναι φυτοφαγο, παλι να σκοτωση ενα φυτο. Και τα περισσοτερα απο αυτα τα ζωντανα εχουν υποτυπωδη νου, οποτε η βια δεν προερχεται καν απο το επιπεδο του νου τους (αν και θα ανελθη και ως εκει) αλλα απο το επιπεδο του υλικου του σωματος και DNA. Καταληγω λοιπον πως η πραγματικη πηγη της βιας στην συχνοτητα του φυσικου-υλικου κοσμου που ζουμε δεν ειναι η ανθρωπινη σκεψη, αλλα ο σχεδιασμος της ιδιας της ζωης.Ισως να υπηρχε αυτη η βια στον Ανωτερο Νου (η πιο σωστα Δημιουργικα Πνευματα, στον πληθυντικο) που δημιουργησε (δημιουργησαν) την ζωη! Τι να πω! Διοτι ενας πνευματικα προηγμενος ανθρωπινος νους, ως δημιουργος ζωης , μαλλον σιγουρα δεν θα δημιουργουσε ενα συστημα ζωης οπως η Ζουγκλα του Αμαζονιου! Ομως η ζωη δεν εξαντλειται στην ορατη υλικη φυσικη πραγματικοτητα. Μας πληροφορουν (βλεπε http://galacticlife.blogspot.gr/2014/02/19-paragraph-2191-planet-jupiter-is.html )π.χ, πως στην 2η αιθερικη υλικη πραγματικοτητα , ο πλανητης Διας ειναι ηδη ενας γαλαζιος ηλιος, και σε ενα τουλαχιστο (αιθερικο) δορυφορο του, υπαρχει ολοκληρος πολιτισμος απο (αιθερικους) ανθρωπους. Μας πληροφορουν ακομα, πως σε αυτη την συχνοτητα υλικης πραγματικοτητα (2ος αιθερας) τα ζωντανα και οι ανθρωποι δεν χρειαζεται να σκοτωσουν αλλα ζωντανα για να επιβιωσουν, αλλα αντλουν την απαιτουμενη ενεργεια απο τον γαλαζιο ηλιο (Διας). Ακομα πως το σεξ δεν γινεται με φυσικη επαφη αλλα με ανταλαγη ενεργειων απο μακρια. Σε ακομα ψηλοτερες συχνοτητες υλικης πραγματικοτητας, η ζωη ειναι ακομα πιο πνευματικη. Ομως η βια που ειναι γεματη αυτος ο κοσμος αυτης της συχνοτητας που ζουμε, δεν προερχεται απο τον ανθρωπινο νου, καθως ο ανθρωπινος νους δεν δημιουργησε, τα δενδρα , και τα ζωα του Αμαζονιου κλπ. Τωρα αυτη η βια στην ανθρωπινη κοινωνια, ειναι αντανακλαση της βιας της ζουγκλας. Οσο κοντυτερα στην συχνοτητα και κατασταση της ζουγκλας ειμαστε τοσο και θα εχουμε βια, στην ανθρωπινη κοινωνια, οσο κοντυτερα ειμαστε, ας πουμε στην συχνοτητα και στο σχεδιο της ζωης οπως στον 2ο αιθερα, τοσο πιο ειρηνικη και μη βιαιοι και πνευματικοι θα ειμαστε.

Και μπορουμε να θεσουμε εδω και ενα αλλο ενδιαφερον ερωτημα. Λενε πως το δημιουργημα αντανακλα τον δημιουργο (η δημιουργους), οπως η ανθρωπινη πραξη και δημιουργημα το ανθρωπινο πνευμα και νου. Λοιπον αν η εμβια ζωη σε αυτην την φυσικη πραγματικοτητα που ζουμε (π.χ. εμβια ζωη, του Αμαζονιου, Αφρικης κλπ) ειναι εκ-σχεδιασμου γεματη βια, παλεμο και αιμα τοτε αυτη η βια και πολεμος υπηρχε στον δημιουργο ( η δημουργους) της ζωης. Ο πνευματικος και ανωτερος ανθρωπος οπως ξερουμε αποφευγει την βια και τον πολεμο, και αποφευγει να κανει δημιουργηματα που βασιζονται στην βια και στον πολεμο (ο ανωτερος πνευματικος ναθρωπος). Τι μπορουμε να συμερανουμε απο αυτο? Πως το ανθρωπινο πνευμα ως δημιουργος (δημιουργοι) ειναι ανωτερο αν και πιο αδυναμο απο τον (τους δημιουργους) της ζωης? Δεν ειναι λιγο παραξενο αυτο?
Η απαντηση που ο ιδιος δινω ειναι η εξης. Αν επιμενει καποιος στον μονοθεικο δημιουργο, (μια υπαρξη πνευματικη ενας νους τα εφτιαξε ολα τα εμβια) τοτε ειναι φανερο πως προκειται για ενα φρικτο και πανισχυρο τερας...γεματο βια, σαδισμο και πολεμο, αφου καταδικασε ολα τα ζωα στην διαρκη βια και αιμα για να επιβιωσουν. Ομως αυτο που ο ιδιος πιστευω ειναι αλλο. τα δενδρα, τα ζωα και οι ανθρωποι δεν φτιαχτηκαν απο ενα δημιουργο, αλλα απο πολλους, σε διαφορετικες χρονικοτητες. (οπως π.χ, και το λογiσμικο στο ιντερνετ) Και αναμεσα τους υπηρχε φανερα πολεμος, που φαινεται στον πολεμο των εμβιων (οπως και στο ιντερνετ, με τους ιους και τα malwares). Οι δημιουργοι των ανθρωπειδων δεν ειναι οι ιδιο με τους δημιουργους των ζωων, ουτε ολα τα ζωα, απο τους ιδιους δημιουργους, ουτε ολα τα φυτα απο τους ιδιους δημιουργους. Ουτε οι δημιουργοι των μικροβιων, ειναι οι ιδιοι με τους δημιουργους των ζωων η τους δημιουργους των ανθρωπων. Επομενως η απαντηση ειναι πως ο ανθρωπος ως πνευμα ναι ειναι ανωτερο απο τους δημιουργους των αρπακτικων ζωων, αλλα κατωτερος σε δημιουργικες δυναμεις. Ομως υπαρχουν και δημιουργοι (οπως των ανθρωπων) πολυ ανωτεροι και πιο ισχυροι απο τους δημιουργους των αρπακτικων ζωων. Τελος αυτο σημαινει πως η περισσοτερη βια δεν ειναι μεσα στον ανθρωπο , τον ανθρωπινο νου, και τον δημιουργο του ανθρωπου. Η περισσοτερη βια, ειναι στους δημιουργους των αρπακτικων ζωων , και τα αρπακτικα ζωα.
Εν κατακλειδι λοιπον Η ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ (ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ) ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΖΩΗΣ, ΑΠΟ (ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΖΩΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ! Εμεις απλως ζουμε στην συχνοτητα εκεινης της πραγματικοτητας με την εμβια ζωη της που υπαρχει βια. 
Επισης πιστευω πως ο ανθρωπος σχεδιαστηκε να ειναι καρποφαγος, φρουτοφαγος, φυτοφαγος κλπ, δηλ οχι αρπακτικο σαρκοφαγο, επομενως η αναγκη επιβιωσης στον ανθρωπο, δεν περνα απο υποχρεωτικη βια, στα αλλα ζωντανα. Μπορει να ειναι πολυ δυσκολο στον παρον πολιτισμο να ειναι καποιος μονο φρουτοφαγος, καρποφαγος, αλλα και μονο η συνειδητοποιηση του πραγματικου εαυτου του ανθρωπου, και του πραγματικου σχεδιασμου του σωματος του, ειναι ενα πολυ σημαντικο πρωτο βημα.

Στην ανθρωπινη κοινωνια η βια δεν θα επρεπε να ειναι οσο στον υπολοιπο εμβιο κοσμο της φυσης ( ο ανθρωπος δεν ειναι αρπακτικο και ειναι σχεδιασμενος ως καρποφαγος, φρουτοφαγος, φυτοφαγος κλπ). Αν υπαρχει τοση βια ειναι διοτι εσωτερικευονται ισχυρες εξωτερικες επιρροες για βια, η υπαρχει πολλη κοινωνικη, νομικη, ΑΔΙΚΙΑ, οικονομικη ανισοτητα και στρατιωτικη επιθετικοτητα. Και ποιος ξερει ισως μια μερα μαθουμε πως η βια υποθαλπετο κρυφα απο επιθετικους πολιτισμους του γαλαξια, για να μας κραταν υπαναπτυκτους.Η ισως μια μερα μαθουμε, πως τετιοι αρπακτικοι ερπετικοι πολιτισμοι πειραξαν το κανονικο αθρωπινο DNA μας και μας εβαλαν και λιγο απο το δικο τους, που συντονιζεται με συχνοτητες επιθετικοτητας , αρπακτικοτητα και βιας.Ας μην νομιζουμε πως τα ξερουμε ολα τωρα! και ας μην βιαζομαστε, αδικως και μαζοχιστικα να τα ριχνουμε ολα τα φταιξιματα στον εαυτο μας, λες και ειμαστε και ....ο "Θεος" του κοσμου!

ΩΜΟΦΥΤΟΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ (ΑΙΘΕΡΟΦΑΓΙΑ)
Τα ζωντανα φυτα , εκτος απο το σωμα τους απο τα χημικα στοιχεια, που αποτελουνται απο πρωτονια-ηλεκτρονια-οΥδετερονια, εχουν και ενα δευτερο παραλληλο σωμα, απο αιθερα (ΔΕΝ εχει σχεση με το αναισθητικο χημικο αιθερα) που και αυτο ειναι ζωντανο και ρεει ενεργεια σε δομες αντιστοιχες του χημικου σωματος του κλπ Στην 10-ετια του 80 το Scientific American ειχε δημοσιευση ενα αρθρο και μια φωτοφραφια, ενος φυλλου δενδρου, που ηταν κομμενο στη μεση, αλλα με κιρλιανη (Kirlian) φωτογραφια, ειχαν φωτογραφηση το αιθερικο του παραλληλο, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ του , οπου μπορουσε να δει καποιος το παραλληλα των τριχοειδων αγγειων του φυλλου, κλπ. Αυτο το αιθερικο παραλληλο κρατα για λιγο μονο και διαλυεται και χανεται στο περιβαλλον οταν το φυτο επεξεργαστει η ψηθει κλπ
Εδω ειναι και σχετικες φωτοφραφιες. Δεν ειναι αυτες που εχω υποψη μου αλλα παρομοιες. Στην πρωτη το μισο φυλο ειναι κομμενο Αλλα το αιθερικο του σωμα ακομα υπαρχει
Βλεπε φωτο πιο κατω
Αλλα τι ειναι ο αιθερας ? Τον γνωριζουμε στην φυσικη οταν ειναι φορτισμενος, ως ηλεκτραμγνητικο πεδιο (τα κυμματα του κινητου τηλ. ειναι κυμματα φορτισμενου αιθερα) και στην ουδετερη κατασταση του τον γνωριζουμε ως μεσο διαδοσης και δημιουργια των βαρυτικων αλληλεπιδρασεων. Υποθετουμε πως και ο αιθερας δημιουργειται απο τριων εδων μονιμα σωματοδια (αιθερονια) , θετικα , αρνητικα και ουδετερα. Αλλα τοσο μικρα (10^36 ισως φορες μικροτερα του ηλεκτρονιου) που η κβαντικη φυσικη δεν μπορει να τα ανιχνευση. Και ομως σως μπορουν να φτιαξουν ενα νεο αιθερικο περιοδικο συστημα αιθερικων χημικων στοιχειων.
Περισσοτερα για την φυσικη του αιθερα εδω
http://thenewuniversalattraction.blogspot.gr/2012/04/1-12-new-laws-of-millenium-physics.html
Φυσικα και τα ζωα και ο ανθρωπος εχουν παραλληλο ζωντανο αιθερικο σωμα.
Οταν λοιπον τρωμε τα ωμα λαχανικα και φρουτα, τρωμε και το αιθερικο τους σωμα, το οποιο εχει πολυτιμα αιθερικα συστατικα για το μοριακο μας και το αιθερικο μας σωμα.
Αυτο δεν συμβαινει οταν τρωμε επεξεργασμενες και ψημενες τροφες.
Απο αυτο καταλαβαινουμε γιατι η ωμογαφια ειναι τοσο δραστικα πιο ωφελιμη και υγεινη διατροφη σε σχεση με τις αλλες.