Tuesday, October 20, 2015

103. ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ?

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΩΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ?
ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ  ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. 

1) Ως ανθρωπινες υπαρξεις γινομαστε υποδουλοι οταν αφηνουμε πολιτικους αντιπροσωπους μας, να αποφασιζουν τους νομους, και τα οικονομικα, αντιπροσωπους που τους χειραγωγει το χρημα, ο φοβος και ο θανατος.
2) Οι νομοι και τα ΦΕΚ που πανε αντιθετα με την βαθυτερη υπαρξη των ανθρωπων στην πλειοψηφια τους, δεν εχουν καμια αξια και πραγματικη ισχυ. 
3) Με την αμεση δημοκρατια χωρις αντιπροσωπους μπορουμε να παψουμε να ειμαστε δουλοι του οικονομικου συστηματος. 
4) Με την αμεση δημοκρατια , χωρις αντιπροσωπους μπορουμε να αποφασιζουμε αμεσα, για την διαγραφη ολων των χρεων και την επανεκκινηση του συστηματος, αυτη την φορα με διαφορετικο τροπο.
5) Με την αμεση δημοκρατια χωρις αντιπροσωπους η οικονομικη ολιγαρχια που ειναι υπευθυνη για την δανειακη κριση, και την εξαθλιωση της πλειοψηφιας, θα παψη επιλεον να μας ενοχοποιει και ηθικα για τα δεινα μας. 
6) Με την αμεση δημοκρατια, χωρις αντιπροσωπους μπορουμε να μειωσουμε τις οικονομικες ανισοτητες στην κοινωνια ,που την αρρωσταινουν 
7) Με την αμεση δημοκρατια μπορουμε να περιορισουμε την εξουσια μιας μικρης οικονομικης ολιγαρχιας που προδιδει την αντιπροσωπευομενη δημοκρατια.
 8) Με την αμεση δημοκρατια , χωρις αντιπροσωπους μπορουμε να αποφασιζουμε αμεσα,ποτε και ποσα χρηματα θα εκδιδονται, αν θα κυκλοφορουν στην κοινωνια εξω απο το καναλι του δανεισμου, και για το ελαχιστο εγγυημενο επιδομα επιβιωσης σε ολες τις ηλικιες ειτε εργαζεται ακποιος ειτε οχι. 
9) Η πραγματικη οικονομικη απελευθερωση και αυτο-υπευθυνοτητα των ατομων αρχιζει οταν θα αποφασΙζουν αμεσα οι ιδιοι με την αμεση δημοκρατια , τους νομους, την εκδοση και κυκλοφορια του χρηματος τους φορους και το ελαχιστο επιδομα επιβιωσης.