Tuesday, March 21, 2023

136. ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ TO BRICS-COIN

 ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.


ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΩΝ BRICS ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ (ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ) ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ . ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΕΡΟΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΕ ΑΕΡΟΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ Μ1, Μ2, Μ3) "Αεροκαταθεσεις"= η ονομαστικη αξια των καταθεσεων ειναι πανω απο 10 φορες μεγαλυτερη απο τον αριθμο χαρτονομισματων που διαθετει η τραπεζα
β) "Αεροδανεισμος"= η ονομαστικη αξια των δανιεσμενων χρημ,ατων των συστημικων τραπεζων ειναι πανω απο 10 φορες μεγαλυτερη απο τον αριθμο χαρτονομισματων που κυκλοφορουν στην κοινωνια (χρημα Μ1, Μ2, Μ3)
ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ CBDC (CENTRAL BANKS DIGITAL CURRENCY ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ) EINAI OTI ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΟΜΩΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥ ΤΑ CBDC
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΥΠΟΥ BRICS-COIN ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ BRICS-COIN ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟ. Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΗΘΙΚΟ. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ?

Φυσικα ενας κανονας που κανει την εκδοση ενος νομισματος μη πηθωριστικη και πολυ καλλιτερος απο τον κανονα του χρυσου αλλα και καλλιτερος απο ενα κανονα με αντικρυσμα ενα καλαθι ενσωματων αγαθων και αυλων υπηρεσιων ειναι το αντικρυσμα του εκδιδομενου χρηματος να ειναι το μεγεθος του πληθυσμου η ισως ενας σταθμικος μεσος του μεγέθους του πληθυσμου, ακαθαριστου εγχωριου προιοντος και συνολου παγιων της χωρας.

No comments: