Sunday, September 27, 2015

97. ΔΥΟ ΤΑΞΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ και Η ΕΞΕΛΙΞΗ. ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΙΣΜΟΣ

ΔΥΟ ΤΑΞΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ και Η ΕΞΕΛΙΞΗ. ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΙΣΜΟΣ
Υπαρχουν δυο ταξεις στον  κοσμο. Η πρωτη ειναι η ιεραρχια της εξουσιας στον ορατο κοσμο  απο ζωο σε ζωο (θηρευτης-θηραμα) η απο ανθρωπο σε ανθρωπο (τωρα πλεον μεσω του χρηματος) και η δευτερη ,  αρκετα  αγνωστη , της υψηλοτερης συχνοτητας στο σωμα (δηλ του σπιν των ηλεκτρονιων) Η δευτερη ειναι σχεδον αγνωστη, ακομα δεν εχουμε μαθει καν να την μετρουμε με επιστημονικο  τροπο. Αλλα ψηλοτερη συχνοτητα στο σωμα ειναι προιον περισσοτερης συνειδησης και κυριως ποιοτικοτερης συνειδησης. Συναισθηματα μισους, οργης, ζηλειας, πλεονεξιας, ιδιοτελειας ,  επιθυμιας για εξουσια σε αλλο ανθρωπο, σαδισμου, φοβου, σωματικου θανατου  κλπ χαμηλωνουν την συχνοτητα. Συναισθηματα αγαπης, χαρας, ευτυχιας,  ερωτα, ανιδιοτελειας, ελευθεριας,  ψυχικης αθανασιας κλπ ανεβαζουν την συχνοτητα. Παρομοια και με τις σκεψεις , και την προσοχη. Υψηλοτερη συχνοτητα σημαινει επεισης μεγαλυτερο αισθημα ευτυχιας και περισσοτερη υγεια
Ολοι οι προοδευτικοι ανθρωποι οταν με τους αγωνες τους αφυπνιζουν τους αλλους και τον εαυτο τους, αυτο ακριβως κανουν, ανεβαζουν την συχνοτητα στον εαυτο τους και στους αλλους.
Οταν αυτη η συχνοτητα ενος ζωντανου ογανισμου περαση καποια ορια, τοτε με επιταχυνση μεταπηδα ακομα ψηλοτερα και σταθεροποιειται σε μια πολυ  ψηλοτερη συχνοτητα οπου υπαρχουν (αορατοι σε μας ) πλανητες , δενδρα, ζωα, ανθρωποειδη. Διοτι η φυσικη πραγματικοτητα υπαρχει σε μια σειρα απο διακριτες συχνοτητες που ειναι αορατοι κοσμοι σε εμας. Αυτη η μεταναστευση του ζωντανου οργανισμου εν ζωη σε ψηλοτερη συχνοτητα αορατου κοσμου, ειναι γνωστη στις αρχαιες διδασκαλιες ως Μυηση και εποστροφη της εμβιας ζωης στις πηγες-πραγματικοτηατες απο οπου ξεκινησε και πρωτοδημιουργηθηκε. Αυτο ειναι η μυηση. Δεν ειναι συσσωρευση γνωσεων που τις κρυβει καποιος απο τους αλλους. Ειναι η μεταπηδηση-αναληψη  εν ζωη και χωρις θανατο σε υψηλοτερη συχνοτητας πραγματικοτητας. Αυτο το διδασκαν και οι αρχαιοι Πυθαγορειοι. Αλλα και αρκετες αλλες ομαδες στην αρχαιοτητα.  Ειναι τροπος εξελιξης πιο γρηγορος απο τον φυσικο θανατο και επαναγεννηση σε υψηλοτερη συχνοτητα.  Φυσικα αυτη η ικανοτητα ανυψωσης της συχνοτητας προερχεται απο το οτι η μορφη αυτη ζωης αρχιζει προκαταβολικα ενοσω βρισκεται στην ορατη πραγματικοτητα να ζει με αξιες και αρχες υψηλοτερης συχνοτητας πραγματικοτητας (π.χ, η φυτοφαγια ειναι κατι τετοιο, διοτι απο την 3η συχνοτητα πραγματικοτητας και υψηλοτερα , κανενα ζωντανο δεν αφαιρει την ζωη σε αλλο για να ζηση ολα παιρνουν την ενεργεια τους απο τον ηλιο τους, και οι ηλιοι υπαρχουν σε πολλες συχνοτητες πραγματικοτητας). Η μεταπηδηση αυτη μπορει να γινει σε ατομα μονο, η και πιο σπανια σε να ολοκληρο πολιτισμο και πλανητη, ταυτοχρονα, με ολα τα δενδρα και ζωα πανω σε αυτον. Οσο υψηλοτερη η συχνοτητα της πραγματικοτητας οπου βρισκεται μια ανθρωπινη υπαρξη, τοσο το πνευμα αλληλεπιδρα πιο αμεσα με την υλη, και η ιδια η αμεση ατομικη ανθρωπινη βουληση μπορει να αλλαζει την υλη με τροπο θαυμουργο. 

Ο κυριος σκοπος λοιπον της εξελιξης των ειδων και του ανθρωπου δεν ειναι τοσο  η επικρατηση στα αλλα (1 πρωτη ταξη ,order, που αναφεραμε) , και η επιβιωση, αλλα κυριως  η μεταπηδηση σε υψηλοτερη συχνοτητα (H 2η ταξη,   order που αναφεραμε). Ολα αυτα ισως ακουγονται πολυ παραξενα. Αλλα αν πριν μερικους αιωνες μιλουσε καποιος για την στρογγυλη γη που γυρνα γυρω απο τον ηλιο, η για τα κινητα τηλ. που συνδεονται μη ηλεκτρομαγνητικα κυμματα, θα τους περνουσαν για φανασιοπληκτους η ...τρελους.  

Στην σημερινη κοινωνια, και πολιτισμο ολη σχεδον η 1η ταξη order ειναι κατι που μεταφραζεται σε οικονομικη επιφανεια, και εξουσια του χρηματος.
Τα παιδια γενιουνται , μεγαλωνου και σπουδαζουν, για  να παρουν υψηλοτερα πτυχια, να απασχοληθουν απο καλλιτερες και πιο πλουσιες επιχειρησεις που θα τους πληρωνουν υψηλοτερους μισθους. Η για να πλουτισουν τα ιδια ως επιχειρηματιες. Να αναρριχηθουν στην κοινωνια που ειναι σχεδον ταυτοσημο με την  εξουσια τους χρηματος. Ακομα και η φημη πλεον αγοραζεται και χρηματοδοτειται. 
Ομως υπαρχουν πολλοι παμπλουτοι που η συχνοτητα τους ειναι χαμηλη, πολυ χαμηλοτερη απο την συχνοτητα, ανθρωπων που μολις επιβιωνουν η ακομα και ανθρωπων κατω απο το οριο της φτωχιας. Μπορει να υπαρξουν ζωα που να εχουν ηψηλοτερη συχνοτητα απο συγκεκριμμενους ανθρωπους.  Οι δυο ταξεις πραγματων ειναι ενετλελως διαφορετικες. Η πρωτη βασιζεται σε φαντασιακους θεσμους του χρηματος, ειναι τεχνητη ανθρωπινη, χωρις βαθος. Αφορα κυριως αυτον τον πολιτισμο η ακομα και αυτην μονο την συχνοτητα ορατης πραγματικοτητας Η δευτερη ταξη πραγματων ακομα και οταν ειναι στην ιδια την φυσικη ορατη πραγματικοτητα, ειναι παγκοσμιοι (δια-γαλαξιακοι) ιεροι  νομοι συνειδησης και υλης και εξελιξης της ζωης.

Οταν ενας πολιτισμος (χωρις να μεταπηδηση σε μια υψηλοτερη συχνοτητα αορατης πραγματικοτητας) εχει απλως αρκετα ψηλοτερη μεση συχνοτητα απο αυτην που εμεις εχουμε ως πολιτισμος, τοτε οι αρχες του και οι αξιες του  βασιζονται στην ελευθερια, σχεδον ισοτητα, αλληλεγυη, πνευματικοτητα, σεβασμου της ψυχικης μη θνητης συνειδησης κλπ Τοτε η επιστημη τους ειναι πολυ πιο προηγμενη, αλλα επισης και η πνευματικοτητα και ψυχισμος του. Απο ενα σημειο και πανω, καταργουν εντελως τα χρηματα και λειτουργουν με ελληλεγγυη , εμπιστοσυνη, προσβασιμοτητα στα αγαθα και σχεδον ισοτητα. Αυτο που τους χαρακτηριζει ειναι ο ανθρωπισμος.  Φυσικα σε καποιο μετρο καθε αθρωπος, σε ενα ευημερο πολιτισμο πρεπει να εχει, την απαραιτητη τεχνολογια, και βιοτικο επιπεδο. Αυτο ομως δεν συνδεεται καταναγκη με το οτι πρεπει να εξουσιαση αλλους ανθρωπους. 

Αντιθετα, πολιτισμοι που προσκολουνται στην 1η ταξη πραγματων οπως παραπανω, ειναι πολυ πιο αργοι στην εξελιξη, εχουν χαμηλοτερης ποιοτητας συναισθηματα, χαμηλοτερη τεχνολογια (παρολο που μπορει να ειναι πολυ υψηλοτερη απο την δικη μας) και τους χαρακτηριζει ο τερατισμος. 

Θελουμε λοιπον να ειμαστε περισσοτερο ανθρωποι η περισσοτερο τερατα? Θελουμε να διαπρεψουμε κυριως στην 1η ταξη πραγματων , που ειναι τεχνητη και και συμβατικη  που σχεδον δεν εχει εξελιξη,  η κυριως στη 2η ταξη πραγματων  που ειναι κοσμικη και αυθεντικη και εχει μεγαλο βαθος εξελιξης?