Thursday, November 5, 2015

105. ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ , ΔΡΑΣΗ, ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ.

ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ , ΔΡΑΣΗ, ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ.

Το πρωτο προς μια σωστη αλλαγη στον πολιτισμο προς το καλλιτερο ειναι η αφυπνιση της συνειδησης και περισσοτερη συνειδηση φιλαλληλιας και συνειδηση κοινωνικης πραγματικοτητας.
Αλλα αν η συνειδηση ειναι αφυπνισμενη και δεν γινεται δραση , τοτε προδιδεται. Αλλα κι η δραση μονο δεν αρκει,πρεπει να γινει αυτη η συνειδηση νεοι νομοι και θεσμοι.
Και για να μην ειναι η συνειδηση, παρωδικη και φευγαλαια, χρειαζεται να κωδικοποιειται σε κοινωνικους θεσμους και νομους. Χωρις την επιθυμητη αλλαγη να υπαρχει σε κοινωνικους θεσμους και νομους ειναι σαν να ζωγραφιζουμε και να γραφουμε στο νερο η στην αμμο.
Δυστυχως ομως τωρα, σε παμπολες χωρες εχουμε ηδη προυπαρχοντες αλλα και νεα  παραγωγη νομων και θεσμων, αντιθετους με το κοινο καλο της πλειοψηφιας, αλλα προς το συμφερον μιας οικονομικης μειοψηφιας, που εκδιδει και κυκλοφορει το χρημα, και των προσεταιρισμενων με αυτους. Νομους αντιθετους προς την πραγματικη εξελιξη της κοινωνιας και την εξελιξη της συνειδησης στην ανθρωπινη υπαρξη.  Που γινεται αυτη η παραγωγη νομων? Ολοι ξερουν. Πως γινεται και καθε φαινομενικα καλων προθεσεων πολιτικος μολις βγει στην κορυφη της εξουσιας να εξαφανιζεται ως εμψυχη προσωπικοτητα και να γινεται αψυχος ομηρος, μαριονετα και υποδουλος σε συμφεροντα που δεν ειναι της λειοψηφιας και του κοινου καλου?  Λιγοι ειναι  πληρως αφυπνισμενοι πως ακριβως γινεται ενα τετοιο πραξικοπημα. 

Δεν χρειαζονται και πολλα για να καταλαβει καποιος τι θα χρειαζοταν για να βγει η κοινωνια και ο ανθρωπος απο αυτο το αδιεξοδο, και την υποδουλωση σε αντι-ανθρωπινους και αντικοινωνικους νομους.

ΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΗΤΑΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ? ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΕΣ Η ΔΕΚΑΤΕΤΙΕΣ. ΔΙΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ MΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ.


Η συνειδησιακη αλλαγη, η αφυπνιση , η αλλαγη αρχων και αξιων ειναι η απαραιτητη αρχη. Και ειναι αναντικαταστατη αρχη. Αλλα οταν αλλαξουμε, (ελπιζοντας πως θα ειναι αρκετοι αυτοι) τοτε θα πρεπει αυτοι που εχουν αλλαξει, να μπορουν να αποφασισουν και σχετικους νομους και θεσμους στην κοινωνια εφοσον ειναι και η συνειδηση και βουληση και της πλειοψηφιας. Αλλοιως ειναι συνειδηση μονο μπλοκαρισμενη ( απο το συστημα η απο καποιους) που δεν εξωτερικευεται και δεν αντιστοιχει στα βιωματα της ζωης μας. Ετσι η συνειδηση προδιδεται. απο αυτα που βιωνουμε η ειμαστε αναγκασμενοι αν βιωνουμε. Για παραδειγμα ας φανταστουμε τους δουλους της αρχαιας Ρωμης πληρως αφυπνισμενους πως πρεπει να καταργηθει η ανθρωπινη δουλεια. Θα μπορουσαν κανουν τιποτα? Αρκει μονο αυτο? Ο Σπαρτακος δυστυχως απετυχε. Θα χρειαζοταν μια πολυ ισχυρη υποστηριξη απο εξω απο την Ρωμαικη αυτοκρατορια για να απελευθερωθουν. ΟΙ δουλοι ηταν η πλειοψηφια στην αρχαια εποχη, και ολοι ηθελαν ελευθερια, αλλα μια μειοψηφια (οι δουλοκτητες) ειχε αλλη συνειδηση περι του θεματος. Μηπως δεν την αξιζαν την ελευθερια τους οι αρχαιοι δουλοι? Αν αρκουσε μονο η ψυχικη συνειδηση, χωρις την εξωτερικευση σε κοινωνικους θεσμους, δεν θα χρειαζοταν να ενσαρκωθουμε, σε θνητα σωματα και συγκεκριμμενο πολιτισμο. Θα αρκουσε να υπαρχουμε μονο ως μη ενσαρκωμενες ψυχες. Ειναι χρεος της ενσαρκωμενης συνειδησης να δημιουργει νομους και θεσμους του πολιτισμου που να αντιστοιχουν σε αυτην. Και αυτο δεν γινεται μαγικα και αυτοματα, αλλα απαιτει πραγματικες πολιτειακες διαδικασιες θεσπισης νομων. Δεν ειναι απαραιτητο πως θα το κανουμε εμεις, αλλα καποιος και αυτος αφυπνισμνεος με την καταλληλη συνειδηση θα πρεπει να το κανει, εφοσον αλλες αντιθετες κοινωνικες δυναμεις μειοψηφιας αλλα ισχυρες , του το επιτρεπουν.


ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΕΝΤΟΛΗΣ ΜΕ  ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ.

Η θεωρια αυτη βασιζεται στην κρυμμενη μη δημοσια και απεξω εισηγμενη τεχνολογια δημιουργιας κλωνων, οπου η αναπτυξη του εγκεφαλου γινεται εξαναγκασμενα ετσι ωστε να αναπαραγει ολες τις νευρικες συναψεις του προτωτυπου, μετα απο μαγνητικη τομογραφια του εγκεφαλου του πρωτοτυπου, ωστε να θυμαται ακριβως τα ιδια με το πρωτοτυπο. Η κλωνοποιηση αυτη δεν ειναι συνηθισμενη, απαιτει ενα αλλο υπαρκτο ανθρωπινο σωμα και η μεθοδος λεγεται DNA infusion. Οι κλωνοι αυτοι δεν κατοικουνται απο ανθρωπινη ψυχη, και θεωρουνται βιολογικα ρομποτοειδη. Προγραμματιζονται στο τι θα υπστηριξουν στις ομιλιες τους, αλλα εχουν αυθορμητη συμπεριφορα και ομιλια σε απλα θεματα οπου σχεδον δεν μπορεις να τους ξεχωρισης απο τον εμψυχο ανθρωπο. Στις κιρλιανες φωτογραφιες εχουν απο καθολου εως  πολυ στενη ηλεκτρομαγνητικη αυρα.   Δεν κατεχουν ανωτερη δημιουργικη   νοημοσυνη εμπνευσης . Ζουν μερικες εβδομαδες, και για αυτο παραγονται 10-δες  για την ιδια προωσπικοτητα. Το πρωτοτυπο δολοφονειται και αντικαθισται με τους κλωνους του, που ελεγχονται απο μυστικες οργανωσεις. Ομως οι κλωνοι αυτοι εχουν ατελειες κα μικρες διαφορες απο το προτωτυπο, που συγγενικα πολυ κοντινα  προσωπα μπορουν ισως να τους  καταλαβουν. Γιαυτο συνηθιζεται να κανουν το ιδιο και στην αμεση οικογενεια για λογους ασφαλειας Π.χ. ενα σπασμενο κοκκαλο μυτης  και λιγοστραβα δεμενο, δεν θα ειναι σπασμενο η στραβα δεμενο στον κλωνο (περιπτωση μικρου Μπους). Η συχνα τα αυτια εχουν εντελως διαφορετικο pattern  χονδρου που γινεται φανερο στις φωτογραφιες (περιπτωση Πουτιν). Πολυ συχνα εχουν νευρικες ασταθεις  ακαταλληλες για δημοσιες εμφανισεις. Η τεχνολογια αυτη, υποτιθεται δεν ειναι μονο στρατιωτικη των μεγαλων υπερδυναμεων αλλα και την κατεχουν και  μεγαλοιδιωτες. Ιδιως στην βιομηχανικη κατασκοπεια και την βιομηχανια του θεαματος. Στον χωρο της κατασκοπειας και του ψυχρου πολεμου εχουν ευρεια εφαρμογη.    Υποτιθεται πως αυτη η μορφη κρυμμενου πραξικοπηματος (που ειναι δυσκολη και ακριβη) εφαρμοζεται οταν το πρωτοτυπο πολιτικο προσωπο ειναι επικινδυνο για μεγαλα συμφεροντα ολιγαρχιων. Συμφωνα με αυτην θεωρια, ο πρωτος Αμερικανος προεδρος που αντικατασταθηκε με κλωνους του, ηταν ο Τζ.. Καρτερ, και ακολουθησαν , Κλιντον, Μπουσ ο μικρος, Ομπαμα. Επισης θεωρειται πως και ο Πουτιν εχει αντκατασταθει με κλωνους του. Ακομα αρκετα αλλα επισημα προσωπα που ειναι κατασκοποι και μερικοι καλλιτεχνες του Χολιγουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=F81Jb9SdOv4
https://www.youtube.com/watch?v=8XPn11DvRfI
https://www.youtube.com/watch?v=w5mIJVa4GJg

και 11 ακομα βιντεο στην ιδια σειρα.
Επισης σχετικο αρθρο για τον Πουτιν εδω
http://www.makeleio.gr/?p=84807#comment-466287

http://greeknation.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2143.html